Ενδοδαπέδια Θέρμανση HP

H HP ενδοδαπέδια είναι ιδιαίτερης χαμηλής κατανάλωσης μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα, προσδίδοντας ισχυρή θέρμανση με μικρότερο χρόνο αδράνειας, χωρίς απώλειες λειτουργίας και το πιο υγιεινό περιβάλλον θέρμανσης.

Με τη χρήση της HP ενδοδαπέδιας δεν έχουμε καμία απολύτως πτώση απόδοσης ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Δύναται να τοποθετηθεί σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, όπου η χρήση συστημάτων θέρμανσης με πετρέλαιο δεν κρίνεται συμφέρουσα και εξυπηρετική, λόγω των προβλημάτων που δημιουργούνται από τη μεγάλη χρονική διάρκεια των χαμηλών θερμοκρασιών ή χιονόπτωσης(μεταφορά πετρελαίου, πάγος πετρελαίου και δυσλειτουργία του λέβητα).

Με τη χρήση της HP ενδοδαπέδιας δεν υπάρχει κόστος συντήρησης, όπως αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού

Με τη χρήση της HP ενδοδαπέδιας δεν υπάρχουν κίνδυνοι από διαρροές νερού και την πιθανή παραμόρφωση των ξύλινων δαπέδων.

Με τη χρήση της HP ενδοδαπέδιας μπορούμε να θερμάνουμε αντίστοιχα οποιονδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας κεντρικά ή και ανά χώρο.

Η HP ενδοδαπέδια δύναται να λειτουργεί ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με υπάρχονται συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης ώστε να προσδώσει καλύτερη απόδοση, ποιότητα και εξοικονόμηση στο συνολικό κόστος χρήσης όλων των συστημάτων.

Η HP ενδοδαπέδια διαθέτει δύο ηλεκτρονικούς θερμοστάτες ανά θερμαινόμενο χώρο. Ο ένας στο δάπεδο και άλλος στο χώρο με digital display και δυνατότητα προγραμματισμού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται εύχρηστος και άμεσος έλεγχος, εξοικονόμηση ενέργειας και αδιάλειπτη και υγιεινή λειτουργία.

Τοποθετείται πολύ εύκολα από εξειδικευμένο προσωπικό σε νέα ή παλαιά ξύλινα πλωτά δάπεδα ανεξαρτήτου τύπου.

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό, θεωρείται το καταλληλότερο προϊόν θέρμανσης με σταθερά υψηλή απόδοση για χρήση σε ανακαινισμένες οικίες ή χώρους γραφείων, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εκκλησίες κ.α. διότι είναι υπολογισμένο να θερμάνει με ιδιαίτερη ευκολία χώρους παλαιών κτιρίων με παλαιές προδιαγραφές όπου δε διέθεταν τις κατάλληλες μονώσεις, κουφώματα κ.α. (σύμφωνα με τη σωστή επιλογή του μοντέλου).

H HP ενδοδαπέδια διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 14000, CE, RoHS, GOST, PL, UL κ.α. και θεωρείται η πιο ασφαλής ηλεκτρική ενδοδαπέδια παγκοσμίως λόγω της μη ύπαρξης καλωδίων!

Η HP ενδοδαπέδια θερμαίνει τον κάθε χώρο ανεξάρτητα και σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία του χρήστη, λειτουργεί με τη βοήθεια υπέρυθρης ακτινοβολίας, επιδρά χωρίς να πραγματοποιεί αφύγρανση και δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα.

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση (χωρίς αιωρούμενα σωματίδια), διαθέτει το π,λέον ενδεδειγμένο σύστημα για υγιή ύπνο χωρίς κανέναν απολύτως θόρυβο (δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα και επιβλαβή μαγνητικά πεδία) και ενεργοποιεί τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού.

Με τη βοήθεια επιμέρους θερμοστατών και ενός Central Controller, όπου μπορεί ο χρήστης να ελέγχει πλήρως τη λειτουργία όλων των συστημάτων HP ενδοδαπέδια στο κτίριο, καθώς επίσης με τη βοήθεια από την κατανάλωση στις ώρες του νυκτερινού τιμολογίου μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Κλιματισμός, ηλιακή ενέργεια, συστήματα θέρμανσης